Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Uzelf en uw gezin

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP)

Een AVP is niet verplicht in Nederland, maar wel zeer aan te raden. Soms veroorzaakt u per ongeluk schade bij iemand anders. Bijvoorbeeld schade aan de spullen van een ander. Of erger nog: het kan gebeuren dat iemand door uw schuld gewond raakt. Als u daar volgens de Nederlandse wet aansprakelijk voor bent, moet u deze schade vergoeden. De kosten kunnen erg hoog zijn. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zelfs kleine ongelukjes kunnen grote gevolgen hebben. Door een ongeluk kunt u invalide raken of zelfs overlijden. Voor deze extra kosten kunt u een ongevallenverzekering afsluiten. U kunt dan eenmalig een bedrag bij ongevallen of overlijden ontvangen.

Overlijdensrisicoverzekering (ORV)

De overlijdensrisicoverzekering keert bij overlijden een vooraf afgesproken bedrag uit, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat de nabestaanden zich geen zorgen over de financiën hoeven te maken.

Rechtsbijstandsverzekering

Een rechtsbijstandsverzekering helpt u wanneer u een juridisch geschil heeft. Er zijn diverse dekkingen mogelijk, onder andere: verkeer, consument & wonen, inkomen en fiscaal & vermogen.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering kunt u u verzekeren voor uw begrafenis of crematie. Er zijn twee soorten: een naturaverzekering en een kapitaalverzekering. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden.

Zorgverzekering

In Nederland is een basisverzekering verplicht. Met een basisverzekering bent u verzekerd voor basiszorg zoals huisartsenzorg, medisch specialistische zorg, spoedeisende hulp en geneesmiddelen. Daarnaast zijn er diverse aanvullende dekkingen mogelijk.

Onze Zorgvergelijker biedt u veel inzicht en mogelijkheden - Klik Hier

Heeft u vragen over een van de bovengenoemde verzekeringen, of wilt u advies op maat?
Neem dan contact met ons op.