Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Particuliere verzekeringen

Ieder mens loopt risico's. De een wat meer dan de ander. Maar de vraag is: hoe gaat u met die risico's om? Want verzekeren is geen doel: het is een middel om rustig te kunnen genieten van het leven, in de wetenschap dat de grote klappen door een verzekeringmaatschappij zullen worden opgevangen.

Die rust en die wetenschap dat alles goed geregeld is, kan alleen ontstaan wanneer: 

  1. Die risico's eerst goed in kaart zijn gebracht;
  2. Uitgebreid is gekeken welke risico's u zelf zou kunnen dragen;
  3. En goed is gekeken welke verzekeringsoplossingen de rust kunnen geven waar u naar op zoek bent. 

En dat is nou ons werk!

Inventariseren, oplossingen bedenken en vooral goed vergelijken. Want wanneer er één ding duidelijk is, dan is het wel, dat verzekeringmaatschappijen onderling enorm verschillen. In voorwaarden en premies, maar vooral ook in hun manier van werken.

En het is natuurlijk lastig om dat van jezelf te zeggen, maar wij kennen daar wél de weg. En juist dat maakt de kans, dat de polis en de verzekeringmaatschappij die wij samen met u kiezen ook precies dat doet wat u er van verwacht. Daar staan wij voor: een extra stukje zekerheid.

En eigenlijk ontstaat er dan nog een extra stukje zekerheid: de gedachte, dat u altijd op ons kunt terugvallen, wanneer er problemen ontstaan. Bij schade bijvoorbeeld. Want als u dat wilt, zijn wij graag uw persoonlijk financieel adviseur.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte, of wilt u een keertje kennismaken? Neem dan contact met ons op. Graag tot gauw!

Links kunt u meer informatie vinden over de particuliere verzekeringen die wij aanbieden.