Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

In en om uw huis

Opstalverzekering

Een opstalverzekering dekt schade aan uw huis veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, bliksem of storm. Schade die u met opzet heeft veroorzaakt, wordt nooit vergoed. Vaak kunt u naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking: de "van allen buiten komende onheilen dekking". Elke verzekeraar kent andere dekkingen en andere polisvoorwaarden. De verzekering heet ‘opstal’ omdat dat een technische term is voor ‘huis’ en andere gebouwen.

Inboedelverzekering

De spullen in uw huis kunnen op veel manieren beschadigen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van dit soort gebeurtenissen. Over het algemeen dekt een inboedelverzekering schade aan de spullen in uw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, vorst of een explosie. Schade die u met opzet heeft veroorzaakt, wordt nooit vergoed.

U kunt naast de standaarddekking ook kiezen voor een uitgebreidere dekking, de "van allen buiten komende onheilen dekking". En voor zeer waardevolle spullen, zoals sieraden, kunt u een speciale verzekering afsluiten. 

Glasverzekering

De naam zegt het al: met een glasverzekering verzekert u het glas in uw woning. Het gaat dan om ruiten en deuren, maar bijvoorbeeld ook om glas als gevelbeplating of uw douchecabine. In verzekeringstermen moet het glas ‘bedoeld zijn om licht door te laten’. Het meest voor de hand liggende risico van glas is dat het breekt. Met een glasverzekering is glasbreuk vrijwel altijd gedekt, maar er zijn wel een paar uitzonderingen, zoals schaden door een catastrofe risico (een aardbeving, overstroming of oorlog), verbouwingswerkzaamheden en eigen gebrek.

Kostbaarhedenverzekering

De kostbaarhedenverzekering kunt u afsluiten voor waardevolle voorwerpen of verzamelingen. Bijvoorbeeld voor het geval ze beschadigen, of zoekraken. De verzekering dekt bijna alle schadeoorzaken. U bent echter niet verzekerd voor catastrofes, zoals overstroming of oorlog. Ook slijtage door normaal gebruik, schade door gebreken in het voorwerp zelf en ernstige schuld of onzorgvuldigheid van uzelf worden niet vergoed. 

Heeft u vragen over een van de bovengenoemde verzekeringen, of wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op.