Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Vrije tijd

Reisverzekering

Als u één keer per jaar reist, kunt u een kortlopende reisverzekering sluiten. En als u vaker op reis gaat, is een doorlopende reisverzekering (vaak) voordeliger. Er zijn diverse aanvullende dekkingen mogelijk zoals: geneeskundige kosten, ongevallen, bagage, annulering etc..

Annuleringsverzekering

Vaak wordt als aanvullende dekking deze bij een reisverzekering afgesloten, maar het kan ook apart. Een annuleringsverzekering keert uit als u uw vakantie moet afzeggen door een verzekerde reden (denk aan een ziekenhuisopname). Er zijn twee varianten: een kortlopende, en een doorlopende annuleringsverzekering.

Caravanverzekering

Eén flinke hagelbui kan ervoor zorgen dat het dak van uw caravan verwoest is. Een caravanverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Er zijn verschillende dekkingen mogelijk.

Kampeerautoverzekering

Net zoals een normale auto dient een kampeerauto minimaal WA verzekerd te zijn. Er zijn er diverse dekkingen mogelijk.

Pleziervaartuigenverzekering

Als u een boot heeft, is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Uw boot kan beschadigd raken of gestolen worden. Maar het is ook belangrijk om u te verzekeren voor schade die u aan anderen veroorzaakt met uw vaartuig. Er zijn diverse mogelijkheden.

Heeft u vragen over een van de bovengenoemde verzekeringen, of wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op.