Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Even voorstellen: Riet Glasz

 

 

 

 

 

 

 

En hier de hekkensluiter van het voorstelrondje van de medewerkers van Glasz Assurantiën BV.

Ik ben Riet Glasz-Albers, de vrouw van Diederik, 58 jaar oud en sinds 1983 werkzaam in de verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Men vraagt wel eens hoe we dat volhouden, de hele dag samenwerken als man en vrouw en dan ook je vrije tijd nog samen doorbrengen. Nou het gaat vanzelf en goed en dat al 35 jaar ! Misschien dat het ook meehelpt dat we geen kinderen hebben dus we kunnen ons volledig op ons bedrijf en elkaar richten.

En dat verzekerings-vak oefen ik met heel veel plezier uit, het is een boeiend vak; “never a dull moment”.  Ik heb al wat wetswijzigingen in de loop der tijd voorbij zien komen waarbij wij moesten schakelen om alle polissen van onze klanten weer aangepast te krijgen. En heb je het ene net achter de rug dan staat de volgende wijziging er al weer aan te komen.

Geboren in Voorst op een boerderij; nog 4 jaar in het hoge noorden in de stad Groningen gewoond en sinds 1984 neergestreken midden in de stad Arnhem tussen de parken. Dus nog steeds groen om me heen.

We hebben een woon/bedrijfspand en wonen boven ons kantoor; dat betekent geen reistijd (heerlijk) en aangezien ik een ochtendmens ben zit ik al om 7.00 uur achter mijn bureau. Quality-time noem ik die eerste ochtend-uurtjes, geen telefoon, nog geen activiteiten om me heen, dan schiet je lekker op !

In de loop der tijd heb ik alle diploma’s gehaald die er maar op verzekeringsgebied te halen zijn (Schade Particulier, Schade Zakelijk, Vermogen, Inkomen, Hypotheken, Consumptief Krediet en Pensioenen) en ik ben zelfs aan een Studie Rechten begonnen maar dat werd op een gegeven moment iets teveel om naast het werk vol te houden. Maar……. ooit pak ik dat nog weer eens op is mijn wens.

Dat betekent ook dat ik geregeld voor al deze diploma’s weer Permanente Educatie moet doen en dat kan niet anders dan in de avonduren en weekenden en daar kan je druk mee zijn. Maar je blijft wel up-to-date en dat ben je je klanten verplicht vind ik.

Wat vind ik nou het leukste om te doen? Dan komen er gelijk twee dingen naar boven. Het eerste is het  klantcontact waarbij je iemand weer eens spreekt, kunt helpen en geruststellen.  Het tweede is mijn werk op Pensioengebied. Dat is binnen het kantoor mijn specialiteit. Pensioen is flink in het nieuws de laatste tijd en er gaat ook veel in veranderen de komende jaren is mijn idee. Dus weer werk aan de winkel!

Tijd voor relaxen is er ook nog genoeg; varen en zonnebaden komen door het jaar heen voldoende aan bod.  En ik ben verzot op  Nederlandstalige muziek; diverse concerten door het jaar heen worden door mij bezocht en ook een muziekreisje samen met artiesten in Griekenland staat dit jaar weer gepland. 

En dan kan ik er daarna weer vol tegenaan ! Tot gauw weer aan de telefoon of ziens of mails !


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 14-02-2018. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.