Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

31-01-2018

Even voorstellen: Tine van de Weerdhof

Hallo, ik heet Tine van de Weerdhof, ben in Arnhem geboren en getogen en ben 58 jaar. Ik heb drie kinderen die inmiddels zelf ook kinderen hebben. Ik woon samen met mijn vriend. Gelukkig woon ik vlakbij ons mooie park Sonsbeek waar ik dagelijks te vinden ben met mijn twee honden. Dit is één van mijn hobby’s.

Voordat ik de kinderen kreeg heb ik gewerkt in het bankwezen. Na 10 jaar fulltime moeder te zijn geweest ben ik in 1989 begonnen in de verzekeringswereld bij Delta Lloyd en later bij VHG. Hier heb ik alle diverse werkzaamheden gedaan. In de loop daar jaren heb ik veel cursussen en trainingen in de verzekeringsbranche gevolgd. Ik heb een diversiteit aan diploma’s; van Assurantie B; schade particulier en zakelijk tot psychologie en SVH. Kortom mijn rode draad is wel de omgang met mensen en de dienstverlening.

Nadat ik de horeca moest verlaten heb ik de kans gekregen om bij Glasz Assurantiën te komen werken en zo ben ik weer terug in de verzekeringswereld.

Afgelopen juni ben ik voor 4 dagen in de week begonnen bij Glasz Assurantiën. De leukste kant van mijn werk vind ik om de klant te begeleiden. Voor het afsluiten van de juiste verzekering en in geval van schade te zorgen dat de klant zich gehoord voelt en deze naar tevredenheid af te handelen.

Ik hoop dat ik jullie in de toekomst allemaal beter mag leren kennen.

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens