Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Kennis maken

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact op
17-01-2018

Even voorstellen: Jytte Wagenvoort

Hi! Mijn naam is Jytte Wagenvoort. Voor velen van jullie waarschijnlijk een nieuw gezicht – en dat terwijl ik alweer bijna vijf jaar bij Glasz Assurantiën werk. Destijds begonnen als tijdelijk baantje omdat ik gestopt was met mijn HBO studie, en inmiddels een schade-, inkomen- en vermogensadviseur.

In de tussentijd heb ik bij Schoevers de opleiding Professional Officemanagement gevolgd en behaald. Daarnaast heb ik de WFt’s basis, schade particulier, schade zakelijk, inkomen en vermogen in 3 jaar tijd behaald. En nee, ik ben nog niet uitgeleerd, want ik ben onlangs begonnen aan de opleiding Salessupport, ook weer bij Schoevers.

Met mijn 23 jaar (bijna 24 jaar!) ben ik de jongste hier op kantoor. Naast de dagelijkse werkzaamheden zoals telefoon-, mail- en postverwerking, doe ik allerlei taken achter de schermen. Zo vervang ik Diederik en Riet wanneer zij afwezig zijn, doe ik een deel van de boekhouding en hou ik de social media kanalen bij.

Genoeg over werk en school! Ik woon op mezelf midden in de stad Arnhem. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met mijn vrienden, familie en vriend. Af en toe loop ik een rondje hard. Ik ben gek op reizen, lekker eten en borrelen, maar ik vind het ook heerlijk om af en toe een avondje helemaal niets te doen (lees: netflixen :-)).

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met onze klanten. Keertje kennismaken? Kom langs, bel of mail!

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens