Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Even voorstellen: Diederik Glasz

Ja, nu is het mijn beurt zeggen ze. Ik ben dus Diederik Glasz, zoon van de oprichter en samen met Riet hebben wij het bedrijf alweer meer dan 25 jaar geleden van mijn vader overgenomen.

En altijd met veel plezier, velen van u zijn vrienden geworden, mede daarom spannen wij ons ook vaak net iets meer voor u in om zaken tot een goed eind te brengen, want iedere verzekering is goed tot u schade heeft, dan pas blijkt hoe zaken echt in elkaar zitten.

En dat is nu juist onze kracht, door onze jarenlange ervaring worden wij nauwelijks nog verrast door schade situaties, vaak hebben wij het al eerder meegemaakt en weten hoe te handelen, de maatschappijen waar wij zaken mee doen weten precies hoe wij erover denken en handelen daar dan ook naar.

Ook de snel opvolgende wetgeving en automatisering volgen wij op de voet en u merkt ook al dat wij zoveel mogelijk digitaal met u communiceren, gewoon omdat de huidige tijd dit van ons en u vraagt.

We beschikken over een up to date website, mobiele website, facebook en LinkedIn pagina, dus mogelijkheden genoeg om met ons in contact te komen, en uiteraard ook persoonlijk!

Het enige wat binnen ons kantoor belangrijk is zijn uw belangen en die hopen wij nog jaren voor u te mogen behartigen.

Een fijn en vooral gezond 2018!

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 04-01-2018. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.