Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Even voorstellen: Chayenne van Emden

Mijn naam is Chayenne van Emden, sinds 1 juli 2016 ben ik werkzaam bij Glasz Assurantiën als schade adviseur voor de particuliere verzekeringen. Nu ik terug ben van zwangerschapsverlof ga ik mij in 2018 ook richten op de zakelijke verzekeringen. Dus mocht u hier vragen over hebben, dan sta ik u graag te woord. 

Na mijn opleiding Manager Travel & Hospitality ben ik gaan werken bij een reisbureau in Ede. Als officemedewerkster was ik verantwoordelijk voor de verkoop van reizen en de daaraan gerelateerde zaken als autohuur en verzekeringen. Dit laatste vond ik zo interessant dat ik me er verder in heb verdiept. Nadat ik 2 jaar bij een grote verzekeraar heb gewerkt, ben ik vorig jaar bij Glasz Assurantiën aan de slag gegaan. 

Momenteel woon ik samen met mijn vriend en ons dochtertje in Arnhem. Echter niet voor lang, want we hebben een huis gekocht in Duiven. Ik breng dan ook veel van mijn vrije tijd door in woon- en tuincentra! Daarnaast vind ik het leuk om lekker uit eten te gaan of een filmpje te pakken. 

Het leukste aan mijn baan vind ik de diversiteit, het klantcontact en mijn collega's!

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 15-12-2017. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.